HTML

Eljön az idő

2012.01.19. 13:39 Deviáns szinglibolsilibsibibsi

hamarosan, hogy leszokjak a cigiről. Nem azért, mert nagyon drágul (bár nem egy rossz érv az sem), hanem a kiskereskedelmi rendszer kialakítása miatt. Nem hiszem el, hogy nincs (vagy nem lesz) ebben egy rahedli fidesznyiknek üzleti érdekeltsége. Inkább élek egészséges(ebb)en, mint hogy ezek akárcsak egy petákkal több pénzt lássanak tőlem, mint amennyit ki tudnak kényszeríteni*.

És, ha ebből nem következne - némi logikai ugrás következményeképpen - : nem lépek vissza az állami nyugdíjba. Most. Még. Aztán persze úgyis hoznak egy törvényt, hogy de, mégis. Mert ezek ilyenek.

 

*Mi? Hogy a jövedéki adót most is fizetem, pedig ha nem füstölnék, akkor nem kellene? Jól van, okos vagy. És most hallgass.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tokosmakos.blog.hu/api/trackback/id/tr743590050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása