HTML

Magánnyugi

2012.03.13. 10:02 Deviáns szinglibolsilibsibibsi

Azt hiszem, döntöttem. Bármennyire is ellentmondó egymásnak a vessző két oldalán álló kifejezés.

A piros sarokban Orbán "Bulldózer" Viktor, a kékben Magán "Tőzsdés" Nyugdíj. Hmm-hmm. Ki a nyerő, ki a nyerő? Ha nagyapámra hallgatok, akkor "az állami nyugdíj a biztos". Ha a Viktorra, akkor ezek, bazmeg, eltőzsdézik. Ha meg magamra, akkor Viktor beperel becsületsértésért. Mintha lehetne elkövetni ellene olyat.

Szóval, lehet, hogy nagyon megszopogatom a répát később, de maradok manyupos. Kár, hogy amelyikben vagyok, illetve voltam, bejelentette: bezár a bazár. Át kell mennem egy másikba.

Itt is két jelentkező van (legalábbis, aki már többé-kevésbé biztos), egy magyar, és egy holland (a'sszem hollandok). Ugyan nem epekedek a magyarért, de azt hiszem, hasonló a döntési metódus, mint annó, amikor a frankhitelt akarták rámtukmálni. A hollandusok, látva a mai magyar megbízható, kiszámítható jogi viszonyokat, ahol senki nem tud egy tollvonással átírni 150 törvényt, mert reggel hígabbat székelt a szokásosnál, esetleg fogják a sátorfájukat, oszt odébbállnak, én meg szaladgálhatok az (egyre kevesebb) maradék pénzem után, a magyar meg csak túlélt már egy gengszterváltást is.

Szóval, OTP. Viktornak meg azt üzenem, hogy bekaphatná, ha hagynám neki, de amíg egy fillérem is van, azt nem adom önszántamból az ő zse... izé, kezébe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tokosmakos.blog.hu/api/trackback/id/tr704313665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása